Zo doen we dat


Organisaties zijn divers en complex; er is echter altijd ruimte voor ontwikkeling en deze ruimte weten wij te vinden. Daarbij zoeken we samen naar de best passende oplossing voor het vraagstuk. Samen op een pragmatische manier en kijkend naar het geheel, zonder alles dicht te timmeren met feiten en theorieën; we blijven altijd openstaan voor intuïtie en een oplossing op maat. Zo komen we tot nieuwe inzichten die jou écht verder brengen. Zo doen we dat.

De krachten gebundeld

Wij geloven in de kracht van verbinding. Zo is Fierkracht zelf ook ontstaan: enkele ervaren organisatieadviseurs die  samenwerken voor overheden, semi-overheden, bedrijven en kennisinstellingen. Dat doen we allemaal, om het vakgebied assetmanagement te versterken. Zó doen we dat.

zo doen we dat implementatie

Gezelligheid

Als (zelfstandig)professional kan men wel eens vakbroeders om je heen missen. Daarom heeft Fierkracht als primaire kernwaarde ‘Gezelligheid’. Je ziet het overal in terug, onze meetings, onze contacten tussen leden, onze communicatie en de gemoedelijke sfeer bij onze jaarlijkse uitjes en BBQ’s. Op deze wijze zijn we de collega’s die je altijd al wilde hebben, hard op de inhoud en zacht op de relatie. Dat is Fierkracht.

spiegelgesprek

Intervisie

Heb je een opgave waarover je van gedachten wilt wisselen? Dan zijn wij beschikbaar als klankbord. Met de ‘benen op tafel’ stellen wij in een open gesprek onze ervaring en ons netwerk beschikbaar om richting te geven aan jouw specifieke vraagstuk.

Onze meetings stimuleren intervisie in plenaire vorm. Daarnaast is er ook genoeg gelegenheid om in een kleiner gezelschap apart te zitten om net die setting te creëren waarbij jij je prettig voelt. Kom het eens vrijblijvend ervaren!

zo doen we dat Quickscan

Netwerk

Hoe meer ik weet, hoe meer ik weet dat ik niets weet. Ons vakgebied is dermate groot dat het onmogelijk is om het gehele vakkennis en de capaciteit voor handen te hebben, om jouw asset-owner altijd te kunnen helpen. Fierkracht heeft een breed primair netwerk van honderden assetmanagement professionals die zowel in specialisatie als in capaciteit meerwaarde kunnen bieden voor ons netwerk en misschien wel voor jouw betreffende asset-owner.

volwassenheidstoets zo doen we dat

Samenwerken

Als assetmanagemeent professional kan het leven wel eens eenzaam zijn, steeds maar enthousiasmeren over het vakgebied, omgaan met weerstand en vooraan staan in grote (organisatie)veranderingen. Ga er maar aan staan! Fierkracht levert een veilige spar omgeving waarbij er met elkaar gewerkt kan worden aan hersenbrekers, pittige vraagstukken of ondernemersvraagstukken. Alleen ga je sneller, samen kom je verder is dan ook het motto waarbij we tijd investeren in elkaar.

zo doen we dat Interim

Persoonlijke ontwikkelingen

Stilstaan is achteruit gaan, als professional, partner, vriend(in) of als mens, groei is nodig. Bij Fierkracht delen we onze ervaringen, netwerk, theorie, ondernemerstips en met name verbondenheid. Die impulsen in een comfortabele setting zorgen voor een bakermat aan persoonlijke groei.

zo doen we dat opleidingen

Kennisontwikkeling & Coaching

Wij staan voor de ontwikkeling van het vakgebied assetmanagement.
Kennis ontwikkelen en delen is hierbij een belangrijke pijler.
Dit doen wij door samen in onze overleggen thema’s te bespreken, maar ook actuele uitdagingen uit te diepen.
Dat doen we zelf, maar soms ook met behulp van een externe kennispartner. Juist buiten die comfort zone ligt die groei die je soms nodig hebt.