Het team

Fierkracht is in 2019 opgericht door enkele ervaren assetmanagement adviseurs met de bedoeling om samen te werken en samen te ontwikkelen. Het bestuur van Fierkracht bestaat uit zelfstandige professionals met elk hun eigen specialisme die samenwerken vanuit een coöperatieve gedachte. Vanuit die gedachte groeien we samen met onze leden naar een community waar we kennis, kunde, gezelligheid en persoonlijke groei verwezenlijken. Het bestuur zoals hieronder weergegeven faciliteert de kennis, gezelligheid en het netwerk voor haar leden.

We stellen het team graag aan je voor.

Wie zijn wij het team
Maarten van Sambeek het team

Maarten van Sambeek

Als assetmanagement professional met expertise in informatiemanagement, vertaal ik de behoefte aan informatie naar concrete acties en mijlpalen. Door mijn jarenlange ervaring als organisatieadviseur en achtergrond in Bedrijfskundige Informatica (BSc) en Informatiemanagement (MSc) ben ik in staat om grote veranderingen te borgen in organisaties. Dit doe ik door kennis, informatievoorziening, formatie, proces maar ook cultuur effectiever in te zetten en bij te stellen voor dat ultieme doel, Informatie van waarde laten zijn voor de organisatie tegen acceptabele kosten en risico’s. Informatie is tenslotte ook een belangrijke asset. Mijn werkwijze kenmerkt zich door met een lach en opgestroopte mouwen, samen met de organisatie en het team te werken aan (benodigde) verandering op een comfortabele manier.

T. 06 196 368 31

Robert de Jager

Het is mijn gave om mensen in beweging te brengen. Dat doe ik door mijn extraverte houding, mijn oprechte interesse in de mensen en mijn enthousiasme voor de opgave. Het vakgebied assetmanagement is daarbij steeds mijn inhoudelijk kader. Mijn inzet is gericht op ontwikkeling van de bestaande beheerorganisatie. Ik beweeg me binnen de gehele ‘line of sight’ en maak daarbij de verbinding vanuit strategie naar de uitvoering en terug. Ik ben resultaatgericht door een pragmatische, projectmatige en ook kritische aanpak. Met aandacht voor de mensen die de verandering doormaken. Ik heb ervaren dat gerichte samenwerking leidt tot resultaat: De kracht van het collectief! Daarom heb ik me verbonden aan het team van Fierkracht. Door een gewenste ontwikkeling in gang te zetten worden resultaten snel zichtbaar: Werk in uitvoering…

T. 06 528 968 38

Robert de Jager het team
Koen Langenhuijsen het team

Koen Langenhuijsen

Mijn werkervaring is veelzijdig en heeft altijd met het vakgebied assetmanagement te maken gehad. Als Officier bij de Koninklijke Landmacht heb ik leiding gegeven aan een Technische Dienst en ben ik enkele jaren Assetmanager geweest. Sinds 2012 ben ik consultant assetmanagement en help ik mensen en organisaties de volgende stap te zetten. Als afgestudeerd ingenieur (HTS), bedrijfskundige (KMA) en veranderkundige (Universiteit) ben ik in staat om uitdagingen op diverse manieren te bekijken en samen met mijn klanten passende en waardevolle oplossingen te realiseren.

Mijn toegevoegde waarde is het verbinden, enthousiasmeren, en uitdagen van mensen. Altijd op zoek naar ruimte voor verbetering waarin mensen en daardoor ook organisaties kunnen groeien.

T. 06 245 015 96