Doe met ons mee

Ben jij professional in assetmanagement en altijd op zoek naar verbetering van jezelf en het vakgebied? Sluit je dan als lid aan bij ons gelijkgestemde collectief. Samen bereiken we door middel van leerzame, culinaire, productieve, gezellige en reflecterende bijeenkomsten ons doel: Ontwikkeling van jezelf en het vakgebied assetmanagement, met als gevolg een duurzaam gevulde agenda voor nu, en in de toekomst.

Lid worden?

Om kennis te maken met onze Fierkracht Community kan je vrijblijvend een aantal Fierkracht events bijwonen. Als lid van Fierkracht ben je onderdeel van de community. Daar waar jij behoefte aan hebt in je groeipad is te vinden in de samenwerking. Of het nu commercie, kennis, coaching, of een sterk netwerk is wat jij als zelfstandige nodig hebt om nét dat beetje meer van waarde te zijn? Wij bieden het. daarnaast biedt Fierkracht een belangrijk aspect wat veel zelfstandigen missen, groepsgevoel en collegialiteit. Herkenbaar?

Waarom lid worden?

Omdat we samenwerken aan:

  • de ontwikkeling van het vakgebied
  • kennisverbreding en leren van elkaar
  • een sterk en betrouwbaar netwerk
  • een goed gevulde agenda
  • 10 leerzame, bourgondische en gezellige plenaire bijeenkomsten
  • en natuurlijk collegialiteit en groepsgevoel
  • Fierkracht telt inmiddels 9 personen in de community en groeit gestaag

Gewoon omdat het kan, omdat het moet, omdat je het graag wilt en omdat het leuk is. Kom daarom in contact met ons voor meer informatie inzake het Fierkracht lidmaatschap.

lange termijn visie - meedoen - lid worden
samen op reis
pijl

Meer slagkracht door samenwerken.

Neem contact op

Samen bereik je meer. Als zelfstandig ondernemer heb ik nu collega’s waarmee ik kennis deel, intervisies pleeg en samenwerk aan opdrachten. Dat is de meerwaarde van Fierkracht.

Koen LangenhuijsenAdviseur

Ik heb ervaren dat gerichte samenwerking leidt tot resultaat: De kracht van het collectief! Daarom heb ik me verbonden aan Fierkracht.

Robert de JagerAdviseur

Nu denken aan de toekomst. Door kennis en netwerk onderling in te zetten, zijn we breder inzetbaar en meer van waarde voor het vakgebied assetmanagement.

Maarten van SambeekAdviseur

Door kennis en kunde te bundelen kunnen we gezamenlijk meer bereiken. Dit principe spreekt mij zeer aan en vandaar dat ik als zelfstandige bij dit collectief heb aangesloten om gezamenlijk met collega specialisten het vakgebied van Assetmanagement verder te ontwikkelen.

Duncan KleneAdviseur

Vanuit duurzaamheid tracht ik ketenpartners binnen de infra/bouw met elkaar te verbinden! Wat is er dan mooier dan een platform delen met collega’s om hier samen (nog) beter in te worden?

Henny ter HuerneAdviseur circulariteit

Redenen voor mij om aan te sluiten bij de Fierkracht: Twee ogen zien meer dan één en delen is vermenigvuldigen. Deze meerwaarde geldt voor mij als ZZPer maar daarmee niet minder voor al onze opdrachtgevers!

Richard KorverAdviseur Assetmanagement